neděle 1. dubna 2012

Sparta - Mladá Boleslav

Ve středu se hrála odveta semifinále poháru České pošty. Letenští si z minulého zápasu přivezli jednogólový náskok (1:0), takže stačilo hrát na remízu. Bohužel celá hra tomu odpovídala, takže 5 tis. diváků vidělo spíše okresní přebor, než souboj dvou mužstev bojující o pohárovou Evropu.[gallery link="file" orderby="title"]

1 komentář:

  1. Tomáš Novotný, Mladá Boleslav

    Pátek, 25.května 2012, 17:50:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | -17

    Nic hrdinského na tom nevidim, byla to jen otcova chyba, kterou taky napravoval. Spíš si dovolim tvrdit, že to je tak maximálně hloupost na druhou, nejdřív si neuhlídat dítě a potom nezabrzdit auto. Ty pokuty si zasloužil.

    Milý Thomasi,
    pokud je výše uvedená právní interpretace od Vás, tak vězte, že ustanovení o situaci, která je právně aprobovaná dokonce i v USA, ježto sluje "krajní nouze", vylučuje právní odpovědnost za jednání v ní.(pokud nejsou překročeny její meze) A zde (pokud je známo) jde o čítankový příklad jeji subsumpce. ( život dítěte x parkování dle norem)
    V Brně by takový policista dostal za odvedenou práci "deset na tři" Regionální policista "tři na tři" a v New Jersey povýšení. Tak je patrně kalibrovaná jurisprudence ve směru k základním hodnotám západní židovsko křesťanské kultury, s pevnými konjunkturálními transatlantickými vazbami.
    Držte se fotografování, to Vám jde a vyhýbejte se v dnešní době právníkům, policistům a soudům.
    Upřímně JUDr. Quiller David

    OdpovědětVymazat