sobota 25. prosince 2010

Tři sestry v Tesla Aréně

Ve středu 22.12. se Tři sestry rozhodly, že pokoří rekord a zapíší se do Guinessovy knihy punku. Chtějí zahrát padesát songů během jednoho představení. Nejprve jako již tradičně na koncertech séger bývá vystupují Doctor P.P. a E!E, bez těchto dvou kapel si vystoupení Tří sester nemůže člověk ani představit. Dále vystoupuje rudovlasá Texas Terri Bomb, která i přes svůj věk stříhá parádní představení. Němečtí poppunkeři Green Frog Feet už jen vyplňují mezeru a všichni nedočkavě očekávají Fanánka a spol.

Na pódiu vystupují i staří členové jako např. benjista Jiří Spurný, který hraje tradiční Pijánovku. Zní písně staré, prastaré, ale i z posledního alba Lázničky. Nechybí ani vzpomínka na Frantu Sahulu, kterou má pod patronátem uskupeni M.R.D. Po hodině a půl následuje malá přestávka, aby se symfonický orchestr Karlínského divadla mohl připravit a show múže pokračovat.

Co se fotografování týče, jsou povoleny pouze 3 písničky na interpreta. Na jednu stranu je to dobré, protože vydrží baterka a karta se nezaplňuje tak rychle. Na druhou stranu spousta podstatného chybí. Chcete-li např. vyfotit saxofonistu Jarouška a on běhěm prvních třech písní nedorazí, máte prostě a jednoduše smůlu.

Symfonický orchestr se fotí z pod pódia velice špatně, protože stále běhá pouze červené světlo a to je jak známo pro fotografa téměř cesta do záhuby. Orchestr je od zbytku kapely oddělen plexisklem (asi kvůli létajícím půllitrům s pivem) a proto jsou fotky jen ilustrační.[gallery link="file" columns="4" orderby="title"]

Žádné komentáře:

Okomentovat